Pobyt v Termálech Malé Bielice: polopenze a vstup do termálního komplexu

od 6 605 Kč
Vybrat variantu
Termály Malé Bielice (kontakt) Západní Slovensko - Slovensko (mapa) 35 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Renata Wiesnerová

rádi bychom rezervovali pokoj superior ( popřípadě standart ), v termínu 1.7. až 4.7.2024 pro dvě osoby.
při naši rezervaci však požadujeme platbu v hotovosti nebo platbu převodem z účtu na účet. Tuto možnost však nenalézám. děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Renato, děkuji za dotaz.

U nabídek na konkrétní termín je vždy možnost platby pouze kartou online, to proto, aby nám stihla dorazit platba včas a vy měli jistotu, že o termín nepřijdete. Jedna z dalších možností je poté ještě zakoupit vybranou nabídku službou Twisto, která za Vás nákup uhradí ihned. Vy následně Twistu můžete zaplatit převodem podle údajů, které Vám přijdou do e-mailu.

Děkuji za pochopení a přeji pěkný den, Eva

Dana

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli jsou na pokoji kdizpozici župany a osušky do welnes

Termály Malé Bielice


Dobrý deň, uteráky sú na všetkých izbách. Do wellnessu odporúčame priniesť si vlastné osušky. Župany sú na izbách SUPERIOR a na izbách STANDARD v prípade, že ste si zakúpili pobyt cez náš web.

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru